Opfordring til grundejerforeningens medlemmer

 

nytfrabestyrNu er det snart tid til den ordinære generalforsamling, og foreningen har også brug for din hjælp!

Grundejerforeningen Damgårdshusene er en forening, hvor du som parcelejer er forpligtet til at være medlem. Ledelsen i foreningen er bestyrelsen, som består af frivillige medlemmer, som hver især yder en stor indsats for, at varetage foreningens interesser. Uden frivillige – ingen bestyrelse.

 Med andre ord, foreningen har brug for din hjælp.

Bestyrelsesarbejdet er først og fremmest sjovt, men også lærerigt. Her kan du være med til at sætte dit personlige præg på bestyrelsesarbejdet, og hvordan foreningen skal se ud i fremtiden. I bestyrelsen holder vi ca. 3-4 møder om året af 2 timers varighed. Her tager vi beslutninger om de overordnede ting i foreningen samt løsning af ad hoc opgaver.

Hvis du vil høre mere om bestyrelsesarbejdet eller er interesseret i at stille op til bestyrelsen hører vi meget gerne fra dig.

På bestyrelsens vegne

Martin Winther

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse og tagget . Bogmærk permalinket.