Indbetaling til istandsættelse af vejene.

På den ekstraordinære generalforsamling d. 18. maj 2017 blev det vedtaget, at der skulle indbetales et beløb på kr. 15.000 pr. parcel for at kunne istandsætte vejene.

Forudsætningen for denne indbetaling var, at arbejdet kunne igangsættes primo 2018. Dette kan ikke gennemføres, fordi Egedal Fjernvarme A/S ikke har retableret vejene forskriftsmæssigt efter deres omfattende udgravninger. Det har foranlediget grundejerforeningen til at indlede en retssag mod Fjernvarmeselskabet og det betyder, at starten på renoveringen af vejene er udskudt på ubestemt tid.

Da det nødvendige beløb til den samlede renovering kan ændre sig, som tiden går, anser bestyrelsen det for unødvendigt at opkræve beløbet før vi har nærmere kendskab til størrelsen.

Bestyrelsen anser derfor beslutningen truffet på den ekstraordinære generalforsamling for bortfaldet, og der vil blive indkaldt til en ny ekstraordinær generalforsamling, når vi kan indhente tilbud på udførelsen af arbejdet.

På bestyrelsens vegne.

 

Dette indlæg blev udgivet i Egedal Fjernvarme, Fællesvej, Grundejerforeningen, Vedligeholdelse, Vejgruppe og tagget , . Bogmærk permalinket.