Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne på dette web-site er kun beregnet til at give læseren en generel orientering om hvad bestyrelsen for Grundejerforeningen Damgårdshusene arbejder med.

Selvom vi på alle måder har forsøgt at sikre, at de oplysninger, som er på dette web-site, er indhentet fra pålidelige kilder, er Damgaardshusene.dk ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser, eller for de resultater, som opnås ved brug af oplysningerne. Alle oplysninger på dette web-site er anført, som de foreligger uden nogen garanti for fuldstændighed eller nøjagtighed.

Links fra Damgaardshusene.dk har forbindelse til andre web-sites, som vedligeholdes af en tredjepart, som Damgaardshusene.dk ikke har nogen kontrol over. Derfor kan Damgaardshusene.dk ikke garantere for nøjagtigheden eller andre aspekter af oplysninger indeholdt i andre web-sites (tredje parts web-sites). Damgaardshusene.dk er endvidere til enhver tid berettiget til uden forudgående varsel at ændre indholdet af hjemmesiden.

Damgaardshusene.dk ønsker vores læsere rigtig god fornøjelse.

addfreeblog

Som det fremgår af logoet ovenover, så er det en reklame fri web-site. Med andre ord, siden er uden kommercielt indhold og indflydelse.