Nabohjælp

Hjælp din nabo og undgå indbrud…

Ideen til denne side skal desværre findes i statistikken over alle de indbrud og tyverier der har fundet sted i vores nærområde den seneste tid. Selvom vi måske har været forskånet for den store indbrudsbølge, er der alligevel god grund til at være opmærksom. Hold øje med om alt er som det plejer hos naboen, og møder du personer du ikke kender, kan du altid hilse pænt og spørge til deres ærinde.

Hjælp hinanden, når i er bortrejst. Som gode naboer kan i hjælpe hinanden med at få jeres hjem til at se  beboede ud, når i er ude og rejse. Få naboen til f.eks. at tømme postkassen og sørge for, at  skraldespanden  bliver sat ”frem og tilbage” på onsdage. Man kan også hjælpe ved at parkere sin bil i indkørslen.

Husk at giv hinanden besked, når i er bortrejst og læg evt. et telefonnummer eller en adresse, så i kan få fat på  hinanden.

Vi kan derudover anbefale at hente appen “Nabohjælp”.

Et godt naboskab er med til at øge trygheden i vores kvarter, samtidig med at det gør livet svært for en tyv.

Kontakt politiet, hvis du ser et indbrud eller forsøg på indbrud. Vurder om du, måske sammen med andre beboere, kan overvåge eller tilbageholde tyven, indtil politiet kommer. Men husk at bruge din sunde fornuft og sæt ikke liv og helbred på spil.