Generalforsamling 2016

Indkaldelse

Nu er det snart tid til den ordinære generalforsamling, og foreningen har også brug for din hjælp

Grundejerforeningen Damgårdshusene er en forening, hvor du som parcelejer er forpligtet til at være medlem. Ledelsen i foreningen er bestyrelsen, som består af frivillige medlemmer, som hver især yder en stor indsats for, at varetage foreningens interesser.

Uden frivillige – ingen bestyrelse. Med andre ord, foreningen har brug for din hjælp.

Bestyrelsesarbejdet er først og fremmest sjovt, men også lærerigt og en god måde for dig at få indflydelse på, hvordan foreningen skal se ud i fremtiden. Omfanget af en bestyrelsespost er, at vi holder 3-4 møder a’ ca. 2 timers varighed om året. Her tager vi beslutninger om de overordnede ting i foreningen.

Derudover er vi hver især ansvarlige for en post/område.

Hvis du vil høre mere om bestyrelsesarbejdet eller er interesseret i at stille op til bestyrelsen hører vi gerne fra dig.

Vel mødt!

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse, Generalforsamling, Grundejerforeningen og tagget , , . Bogmærk permalinket.