Snerydning

sne

Grundejerforeningen har igen i år indgået kontrakt med STV-Maskinservice om snerydning på vores fælles veje for sæsonen 2015 – 2016.

Oplever du uregelmæssigheder, eller har du andre spørgsmål vedrørende snerydningen kan du rette henvendelse til STV maskinservice :

HER => info@knardrupgaard.dk

v/ Søren Traberg Vestergaard | Knardrupgårds Allé 5 | 3660 Stenløse | Tlf.: 48 18 08 05| Mob.: 41 29 22 10 |

Læs et uddrag af kontraktens øvrige vilkår her.

“STV – Maskinservice forpligter sig herved til at forestå og udføre vintertjenesterne vedrørende glatførebekæmpelse og snerydning i sæsonen 2013/2014 på vejene Akselsvej, Einersvej, Flemmingsvej samt Hermannsvej. Glatførebekæmpelsen udføres, når STV-Maskinservice vurderer at der er behov, men kun forud for snefald. Snerydning foretages ved snefald på over 3-4 cm. med udsigt til frost. Alle snerydninger afsluttes med saltning for at forebygge isdannelser på arealet. Området tilstræbes at være ryddet til kl. 8.00 om morgenen. Såfremt det begynder at sne efter kl. 4.00 om morgenen igangsættes rydningen når der er faldet 3-4 cm. sne. Der kan forekomme flere snerydninger inden for samme døgn ved store og vedvarende snefald. Fakturering foretages ved udgangen af hver måned med forfald den 15. i følgende måned.

Sæsonen starter 1. november og slutter 31. marts.

STV – Maskinservice fralægger sig ethvert ansvar overfor sætningsskader på underlag samt skader der pådrages ved fald- eller glideulykker samt lignende tilfælde.”

Dette indlæg blev udgivet i Snerydning og tagget . Bogmærk permalinket.