Tilbud fra TDC-fibernet

Skærmbillede 2014-12-02 kl. 20.33.01

I samarbejde med vores nabo grundejerforening, Boelholm, v/Formand Henrik Aunstrup, har vi fået følgende tilbud fra TDC-Fibernet.

TDC har tilbudt at “skyde” fibernet ind til hver enkelt parcel for en pris på kun Kr.995,- mod en normalpris på Kr.4999,- pr. husstand. Den eneste betingelse for TDC’s tilbud er, at mindst 40 husstande indgår aftale med TDC .

Derfor indkalder vi til et fællesmøde med grundejerforeningen Boelholm og TDC. På mødet vil TDC’s repræsentant uddybe tilbuddet, og sikkert også tale lidt om tv pakker og andre ydelser. Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål.

Mødet vil finde sted

Mandag d. 15 december Kl 19:00 til 22.00 i kantinen på Lærkeskolen.

På bestyrelsens vegne

Martin Winther

 

Dette indlæg blev udgivet i Fibernet, Grundejerforeningen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Tilbud fra TDC-fibernet

 1. Allan Hjorth skriver:

  Hej

  Jeg vil også være meget interesseret i at få fibernet, men er desværre ikke i stand til at komme til mødet. Hvis mulighederne for abonnementet ikke er helt hen i skoven, så vil jeg sige ja til tilbuddet. Men håber da på, at der kommer lidt mere info ud i forbindelse med mødet. Kunne der evt. laves et kort referat her på siden?

  Mvh
  Allan hjorth
  Flemmingsvej 12

 2. Finn Jacobsen skriver:

  Tilbuddet siger ikke noget om abonnementet. Hvis det bliver væsentligt (+50%) dyrere end min nuværende “Home Trio”, er jeg ikke interesseret., men hvis abonnementet ligger i samme størrelsesorden, er jeg interesseret.
  Har du fået nogen indikation med hensyn til abonnement prisen?
  MVH Finn

  • Martin Winther skriver:

   Hej igen

   Nej, jeg ved ikke noget om hvilke abonnementer/ydelser som TDC kan tilbyde til hvilke priser.
   Men vi kan da håbe på en klækkelig rabat, hvis vi kan samle minimum 40 interesserede. Det kan jo også være, at den billige tilslutning er TDC trækplaster. Det må vi vente spændt på at få at vide 😉

   Mvh
   Martin Winther

 3. Finn Jacobsen skriver:

  Hej Martin.
  Det ser rigtig nok godt ud. Jeg kan ikke komme til mødet, da jeg er i Aalborg og først kommer hjem mandag aften, men jeg er generelt interesseret. Jeg tror ikke vi får et bedre tilbud, og på sigt bliver vi sikkert alle “tvunget” på fibernet.

  • Martin Winther skriver:

   Hej Finn

   Nu har du lidt tid til at tænke over tilbuddet. Hvis du er fristet af tilbuddet kan du jo altid give mig en fuldmagt med, hvis TDC skal have endelig tilkendegivelse d.15 december.

   Med venlig hilsen
   Martin

Der er lukket for kommentarer.