Uønsket besøg på vores server

Malware uploaded på Damgaardshusene.dk

Malware uploaded på Damgaardshusene.dk

Så er hjemmesiden igen tilgængelig for vores brugere. Damgaardshusene.dk blev suspenderet d.18 juli, fordi en uautoriseret person havde skaffet sig adgang til vores server, hvor han havde uploaded noget malware. Det var lykkedes hackeren, at bryde ind i vores system via vores nyhedsbrevs service. Derfor er det ikke længere muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Det er heller ikke længere muligt for bestyrelsen, at udsende fremtidige nyhedsbreve via dette “program”. Bestyrelsen arbejder på at finde en ny og bedre løsning på dette problem. I mellemtiden må vores brugere selv holde sig opdateret med nyt fra foreningen.

For en god ordens skyld skal det siges, at de inficerede filer er slettet og email adresserne på de tilmeldte abonnenter også er slettet.

 

På bestyrelsen vegne

Martin

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse, Hjemmeside og tagget , . Bogmærk permalinket.