Nabohjælp og Legende Børn

Nabohjælp og Legende Børn

Til alle grundejere i grundejerforeningen Damgaardshusene

 

Skærmbillede 2013-10-27 kl. 16.27.44Det sker ofte at der er for hurtig trafik på vores veje, hvor der færdes en del børn, der også leger ude på vejene, eller pludselig kommer ud på vejen, og så kan uheldet / ulykken ske.

Mange er efterhånden også nervøse for at der en dag skal ske indbrud i vores ejendom. Se evt. på vores hjemmeside hvor der findes flere tips.

Så for at passe på børnene og vores huse har grundejerforeningen valgt at opsætte skilte med den kombinerede tekst: Nabohjælp / Legende Børn, på vores 4 veje, og vil i den forbindelse opfordre grundejerne til at tilmelde sig Nabohjælpsordningen. Nabohjælp er ikke en tvungen ordning, men en hjælp til de naboer, der kan føle sig utrygge ved den berigelseskriminalitet, der sker omkring os, og vi vil måske tænke lidt mere på hinanden og børnene der færdes i vores område.

Grundejeren laver selv aftaler med valgte naboer (det behøver ikke være nærmeste nabo) og kan tilmelde sig nettet via Nabohjælp.dk. Du kan læse mere om dette i nedenstående tekst, og i den uddelte folder fra d. 30. januar 2014, om hvordan I gør det.

På bestyrelsens vegne

Dorete W. Jensen

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse og tagget , . Bogmærk permalinket.