Ny hjemmeside

Som nogen nok kan se, så er vores hjemmeside blevet opdateret, og kører nu i et program der hedder WordPress, da det er nemmere at administrerer.

Da vores hjemmeside ikke er færdig i hverken form eller indehold, er du som medlem af grundejerforeningen velkommen til, at byde ind med forslag til sidens udformning, det kunne f.eks. være nyttige links, nyt fra kommunen eller noget om foreningens historie, det er helt op til dig. Det vigtigste er dog, at det skal være noget der har interesse for os alle.

Så for at holde lidt liv i vores hjemmeside, skal du endelig ikke holde dig tilbage, med en kommentar, indlæg eller noget helt tredje.

God fornøjelse og god sommer !

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmeside og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ny hjemmeside

 1. Martin Winther skriver:

  Hej Jørgen

  Det er altid glædeligt at modtage spørgsmål fra engagerede grundejere. Så jeg skal prøve at svarer på dine spørgsmål så godt som muligt.

  Ad 1) Vi er i bestyrelsen udmærket klar over at vejenes beskaffenhed ikke er i den skønneste orden, og derfor skal alle fællesvejene også renoveres inden for en overskuelig tidshorisont.

  Ad2) Når vejene skal renoveres er alle grundejere inviteret til at bidrage med deres forslag til udførslen af arbejdet. Her er det muligt at fremfører dit forslag til projektet, når den tid kommer. Se evt. referatet fra generalforsamlingen 2012.

  Ad3) Jeg forstår udmærket din irritation over at skulle feje andres visne blade op, men det er nok svært for bestyrelsen at stille noget op mod dette, da vi ikke er herre over hvordan vinden blæser. Jeg er selv udsat for, at mange visne blade fra Boelholmvej blæser ind i min indkørsel.

  Med hensyn til hjemmesiden, så er den ”lavet” i et gratis program som er på engelsk (desværre). Jeg har dog rettet det meste af teksten, så ca. 95% af indholdet på hjemmesiden er på dansk. Jeg skal forsøge om det er muligt at få oversat de sidst dele der stadig er på engelsk. Hvis du støder på andre problemer vedr. hjemmesiden, så er du altid velkommen til at skrive direkte til mig.

  Med venlig hilsen og godt nytår.

  Martin Winther

 2. Jørgen Rise Jensen skriver:

  Et lille surt opstød vedr. adgangs forholdene til/fra beboelsen.
  1. Vejen revner og er fuld af huller, det er meget ubehageligt for en kørestolsbruger ( jeg har også en ” ELLERT” ) Som jeg bruger når vejr og føre tillader det. I snerydningstider er det ofte svært at komme “ned/op”
  fra Akselsvej.
  2. Når Grundejerforeningen vedligeholder stierne, så begræns den løse “belægning” så den er til at færdes på i kørestol/ellert. Vi har også renholdningspligt af Ejnersvej, dog kun ud for vor grund, det vil være nemmere uden en trappe for mig,der dog har fået lov af Liss Mogensen at køre ind over hendes grund.
  3. Når i ber os om at holde stien, hvad vi gør, mere af pligt end af lyst, så synes jeg at grundejerne skulle have besked på at holde deres haver inde hos sig selv, også det deres planter m.m. “taber” på vore veje,
  Det er jo lige til en kloakforstoppelse.
  Undskyl jeg brokker mig, I gør meget for os grundejere, jeg har været meget længe om at sende jer mit brok.
  Et forsinket GODT NYTÅR 2013 Venlig hilsen
  Jørn Rise Jensen
  ps! jeg er ikke stærk i det udenlandske mere, brugen af hjemmesiden bør være på dansk, for her bor vi.

Der er lukket for kommentarer.